Advies brandpreventie

Wilt u weten of uw pand aan de brandveiligheidseisen voldoet of wilt u advies brandpreventie ontvangen? Master Protection analyseert, adviseert, installeert & onderhoudt. Master Protection kan vrijblijvend een brandscan uitvoeren. Dit houdt in dat uw gebouw wordt geïnspecteerd en de risico’s worden geïdentificeerd. Nadat u het advies brandpreventie heeft ontvangen worden de prioriteiten en risico’s bepaald en de maatregelen die genomen moeten worden om wel aan de brandveiligheidseisen te voldoen.

Door deskundig advies brandpreventie direct in te zetten nog voordat het bouwproces echt is begonnen kan dit vervelende situaties voorkomen. Er kan dan tijdig ingespeeld worden op eventueel ruimtegebrek en brandveiligheid. De regels en wetten veranderen regelmatig en u als projectleider, uitvoerder, beheerder of installateur bent hier niet altijd van op de hoogte.

Master Protection geeft advies brandpreventie op basis van de laatste eisen die zijn gesteld door de overheid. Ook is het advies brandpreventie echt maatwerk en is dit voor elke situatie weer anders. Dankzij de kennis en ervaring met verschillende bouwprojecten wordt er een compleet vakkundige oplossing voor iedere situatie geboden met een deskundig advies brandpreventie.

Voor meer informatie of een vrijblijvend advies brandpreventie neem dan contact op met Master Protection, Meesters in brandpreventie.

Advies brandpreventie