Recensies

Wij luisteren graag naar de reacties en wensen van onze opdrachtgevers. Hieronder kunt u lezen wat onze opdrachtgevers over ons te vertellen hebben. Wilt u zelf ook een recensie plaatsen op onze website schroom niet om contact met ons op te nemen.

Master Protection van der Valk

Van der Valk - Blijdorp

Ron Arkesteijn - Technische Dienst

Mijn ervaring met Masterprotection is echt een dikke 4 sterren waard. De opname worden altijd goed gedaan, geen onvoorziene meer werken e.d. Offerten zijn duidelijk en goed opgebouwd, mocht je vragen hebben dan zijn ze altijd bereikbaar. Daarnaast bij een spoedklus, geen zorgen, deze worden voor je uitgevoerd!

Master Protection Bouwborg West

Bouwborg West

Raymond Groen - Projectleider

Masterprotection onderscheidt zich van haar concurrenten door haar pragmatische benadering en kwaliteit van oplevering.

Master Protection Mur Conditioning BV

Mur Conditioning BV

Patrick Frasa - Projectleider

Master Protection heeft voor ons bij diverse projecten de brandwerende doorvoeringen afgewerkt. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend en zij weten, net als dat wij gewend zijn binnen ons bedrijf Mur Conditioning, snel te “schakelen” als dat nodig is. In geval van een “spoedje” is er met hen altijd iets te regelen en worden de werkzaamheden snel en naar tevredenheid van ons als opdrachtgever, maar ook naar tevredenheid van de eindgebruiker uitgevoerd.

Master Protection Aannemersbedrijf Versteeg Utrecht B.V.

Aannemersbedrijf Versteeg Utrecht B.V.

Barry Verkleij - Calculator

Onze ervaringen met Masterprotection zijn prima. De expertise van haar werknemers is dusdanig dat wij op elke vraag een passend antwoord krijgen. Zodra het nodig is worden de opname’s snel en vakkundig uitgevoerd. De offerte’s zijn duidelijk en overzichtelijk opgebouwd, Kortom, een fijne partner om mee samen te werken.

Master Protection Unica Rotterdam

Unica Rotterdam

Michel van Die - Contractbeheerder

Mijn ervaringen met Masterprotection zijn perfect. Jullie zijn kundig, werken snel, netjes en voor een goede prijs. Nooit geen klachten gehad of gehoord.

Meer opdrachtgevers

Hieronder vindt u een kleine selectie van onze opdrachtgevers. Wilt u uw logo hieronder ook terug vinden? Neem dan contact met ons op.