Bouwkundig brandpreventie

Bij Master Protection kunt u terecht voor bouwkundig brandpreventie. Of het nu gaat om het brandwerend afdichten van kabelgoten en luchtkanalen, het brandwerend coaten van de staalconstructies of het bekleden van luchtkanalen, u krijgt altijd een goed en passend advies over de bouwkundig brandpreventie. Bij Master Protection wordt u geholpen bij het vinden van een betrouwbare oplossing voor de bouwkundig brandpreventie van uw project.

Preventief brandveilig maken van uw pand begint vaak al bij de bouw. Eventueel adviseert Master Protection al een in vroeg stadium samen met de architecten en de installateurs. Er worden adviezen gegeven over de gewenste en verplichte brandveiligheid, de eventuele risico’s en de mogelijkheden.

Master Protection zorgt voor de bouwkundig brandpreventie met jarenlange ervaring en personeel die gespecialiseerd zijn in brand bescherming. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen die door TNO zijn getest en goedgekeurd. Na de uitvoering van de bouwkundig brandpreventie voor uw project ontvangt u een certificaat van de werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over bouwkundig brandpreventie en wat Master Protection voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.