Projecten

Voor Master Protection is elk project uniek, zo behandelen wij ook uw project. Wij voeren zowel kleine als grote opdrachten uit. Hieronder vindt u een greep uit de door ons opgeleverde projecten. Wilt u meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.

Master Protections Hoge Boekenrode 175 app. – Rotterdam

Hoge Boekenrode 175 app.

Rotterdam - Giesbers Rotterdam Bouw

In hartje Rotterdam-Zuid vindt u de zorginstelling “de Hoge Boekenrode”. Master Protection heeft in opdracht van Vestia, het pand van onder tot boven de doorvoeren en sparingen conform de normen afgewerkt. De WBDBO bedroeg 30 en 60 minuten.

Master Protections Zorgcentrum Zuiderhof – Vinkeveen

Zorgcentrum Zuiderhof

Vinkeveen - Visser & Smit bouw

In deze zorginstelling zijn de ontbrekende brandpreventieve maatregelen getroffen zodat elke woning 30/60 minuten brandvertragend is conform de regelgeving.

Master Protections In Holland College – Rotterdam

In Holland College

In Holland College – Rotterdam

Master Protection heeft op dit project de stalen kolommen die deel uitmaken van de bouwconstructie brandwerend behandeld met brandvertragende coating. Dit is een maatregel om te voorkomen dat de constructie bij een mogelijke brand gedurende de geëiste tijdsduur niet bezwijkt conform bouwbesluit.

Master Protections Wooncomplex Ommeloop – Brielle

Wooncomplex Ommeloop

Wooncomplex Ommeloop – Brielle

Giesbers Rotterdam Bouw heeft Master Protection de opdracht gegund om in project “de Ommeloop” in Brielle alle sparingen op de brandcompartimenten te voorzien van brandwerende afdichtingen. De brandcompartimenten zijn door ons met een WBDBO eis van 60 minuten brandwerend behandeld.

Master Protections 93 app. Erasmustoren

93 app. Erasmustoren

’s Gravenhage - Ballast-Nedam

Aan de rand van Den Haag in Erasmustoren heeft Master Protection de meterkasten voorzien van brandvertragende afdichtingen. De WBDBO eis van 60 minuten, zijn door onze ervaren monteurs gewaarborgd conform de normen.

Master Protections Studenten woningen Cité – Rotterdam

Studenten woningen Cité

Studenten woningen Cité – Rotterdam

Master Protection heeft op dit nieuwbouw studentencomplex alle voorkomende brandwerende werkzaamheden uitgevoerd. Onder andere het aanbrengen van brandwerende coating op de staalconstructie tot het realiseren van brandwerende afdichtingen ten behoeve van brandscheidingen. Kabelgoten, luchtkanalen en (pvc)leidingen door de meterkastvloeren & schachtwanden zijn brandwerend behandeld met een WBDBO eis van 60 minuten.

Master Protections Den Doncken – Rotterdam

Den Doncken

Den Doncken – Rotterdam

Master Protection heeft op dit nieuwbouw appartementencomplex van 38 woningen de uitvoering van bouwkundige brandpreventie gerealiseerd. Brandcompartimenten zijn door onze gecertificeerde monteurs conform de eisen WBDBO brandwerend behandeld. Voornamelijk bestonden de doorvoeringen uit luchtkanalen en (pvc)leidingen die door de meterkastvloeren en schachtwanden passeren.

Master Protections Schollevaar 136 app. – Capelle a/d IJssel

Schollevaar 136 app

Schollevaar 136 app. – Capelle a/d IJssel

Master Protection heeft op het project “schollevaar” naast het realiseren van brandwerende afdichtingen en het plaatsen van brandmanchetten ook de staalconstructie (kolommen en liggers) brandwerend betimmerd met brandklasse A1 plaatmateriaal van het merk Promatect.

Master Protections Erasmustoren 93 app. – ’s Gravenhage

Erasmustoren 93 app

Erasmustoren 93 app. – ’s Gravenhage

Aan de rand van Den Haag in Erasmustoren heeft Master Protection de meterkasten voorzien van brandvertragende afdichtingen. De WBDBO eis van 60 minuten, zijn door onze ervaren monteurs gewaarborgd conform de gestelde normen.

Master Protections Bestuursgebouw Universiteiten – Utrecht

Bestuursgebouw Universiteiten

Bestuursgebouw Universiteiten – Utrecht

Tijdens de renovatie traject op het bestuursgebouw in “De Uithof” is Master Protection ingezet betreft de realisatie van brandwerende applicaties. Wij hebben op alle verdiepingen werkzaamheden uitgevoerd. Hier zijn leidingen, kabel(goten), afvoeren, luchtkanalen brandwerend behandeld conform de WBDBO eis van 30/60 minuten.

Master Protections Control building ETT – Europoort

Control building ETT

Control building ETT – Europoort

Naast Utiliteit- en burgerlijke bouw is Master Protection ook actief in de Industriebouw. Wij hebben op dit project de bouwconstructie (kolommen en liggers) met brandwerende plaatmateriaal van Promat bekleed. Hiernaast hebben wij ook de doorvoeringen en leidingen die de brandscheiding passeren brandwerend afgedicht conform de WBDBO eisen van 60 minuten.

Master Protections Centrumplan IJsselmonde – Rotterdam

Centrumplan IJsselmonde

Centrumplan IJsselmonde – Rotterdam

De stalen profielen in deze woontoren zijn door onze monteurs brandwerend betimmerd met brandwerende plaatmaterialen van Promat. hiermee hebben wij de sterkte bij brand gegarandeerd tot wel 60 minuten.

Master Protections Centraal station – Den Haag

Centraal station

Centraal station – Den Haag

Voor onze opdrachtgever Strukton heeft Master Protection het Centraal station in Den Haag brandveilig conform de gestelde normen opgeleverd.

Master Protections De zeemeeuw 180 app. – Scheveningen

De zeemeeuw 180 app

De zeemeeuw 180 app. – Scheveningen

Voor onze opdrachtgever Ballast Nedam heeft Master Protection het woningcomplex De zeemeeuw met 180 appartementen brandveilig opgeleverd conform de gestelde eisen.

Master Protections Futura 69 app. – Zoetermeer

Futura 69 app

Futura 69 app. – Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever Ballast Nedam heeft Master Protection het appartementencomplex Futura brandveilig opgeleverd. De staalcontructie is 120 minuten brandwerend betimmerd met Glasroc F plaatmateriaal. Daarnaast zijn de doorvoeringen conform de gestelde eisen afgedicht.

Master Protections UWV kantoor – Almere

UWV kantoor

UWV kantoor – Almere

Het UWV kantoor te Almere is door Master Protection conform de gestelde eisen 30/60 minuten wbdbo brandveilig opgeleverd.

Master Protections Hotel Van der Valk Blijdorp – Rotterdam

Hotel Van der Valk Blijdorp

Hotel Van der Valk Blijdorp – Rotterdam

In opdracht van Van der Valk heeft Master Protection het hotel te Blijdorp Rotterdam “de vergeten doorvoeringen” brandveilig opgeleverd conform de gestelde eisen.

Master Protections ROC Zadkine montessoriweg – Rotterdam

ROC Zadkine montessoriweg

ROC Zadkine montessoriweg – Rotterdam

Voor onze opdrachtgever Bouwborg heeft Master Protection het Zadkine ROC aan de montessoriweg brandveilig opgeleverd. Bij dit project zijn de doorvoeringen brandwerend behandeld. De docenten en leerlingen kunnen op deze manier veilig vluchten bij een mogelijke brand.

Master Protections AVR – Rotterdam

AVR

AVR – Rotterdam

De afvalverwerking Rotterdam heeft ook gekozen voor Master Protection. Wij hebben de staalconstructie van een niieuwbouw op het AVR terrein brandveilig betimmerd conform de gestelde eisen.

Master Protections Cool 63 – Rotterdam

Cool 63

Cool 63 – Rotterdam

Master Protection heeft de winkel van Decathlon volledig brandwerend opgeleverd conform de gestelde eisen. Dit project hebben wij uitgevoerd voor onze opdrachtgever Warmtebouw.

Master Protections Geerestein – Oudekerk a/d IJssel

Geerestein

Geerestein – Oudekerk a/d IJssel

Zorgcentrum Geerestein heeft ook gekozen voor Master Protection. De doorvoeringen en sparingen van onder andere de luchtkanalen zijn brandveilig opgeleverd. Dit project is uitgevoerd in opdracht van Van Wijnen.

Master Protections Datacenter Vodafone - Arnhem

Datacenter Vodafone

Datacenter Vodafone - Arnhem

Het datacenter van Vodafone in Arnhem is brandveilig opgeleverd door Master Protection. Alle kabels, leidingen en kabelgoten welke niet brandwerend behandeld waren zijn nu afgewerkt conform de gestelde eisen gerealiseerd. Dit project hebben wij uitgevoerd voor onze opdrachtgever Ballast Nedam.

Master Protections Het Rijnlands Lyceum – Oegstgeest

Het Rijnlands Lyceum

Het Rijnlands Lyceum – Oegstgeest

De docenten en leerlingen van het Rijnland college kunnen gerust naar school gaan. Master Protection heeft het Lyceum brandveilig gecertificeerd.

Master Protections Datacenter Ziggo – Amsterdam & Alkmaar

Datacenter Ziggo

Datacenter Ziggo – Amsterdam & Alkmaar

In opdracht van Unica heeft Master Protection de datacentra van Ziggo Amsterdam & Alkmaar brandveilig opgeleverd conform de gestelde eisen. De staalconstructie is conform bouwbesluit 60 minuten brandwerend betimmerd. Daarnaast zijn alle installatietechnische doorvoeringen brandwerend behandeld.

Master Protections Markthallen – Rotterdam

Markthallen

Markthallen – Rotterdam

De welbekende markthal in Rotterdam is door Master Protection brandwerend opgeleverd. De winkels op de begane grond zijn brandwerend behandeld met een wbdbo van 60 minuten.