Projecten

Voor Master Protection is elk project uniek, zo behandelen wij ook uw project. Wij voeren zowel kleine als grote opdrachten uit. Hieronder vindt u een greep uit de door ons opgeleverde projecten. Wilt u meer over ons weten? Neem dan contact met ons op.

Kieboomplein Rotterdam

Kieboomplein

Rotterdam

Onze Masters zijn met volle toewijding bezig geweest met het herstellen van brandscheidingen voor de VVE Cor Kieboomplein te Rotterdam. We streven naar een veilige omgeving voor iedereen.

Plesmanduin Den Haag

Plesmanduin

Den Haag

In opdracht van Van Wijnen Dordrecht hebben onze Masters brandwerende plaatmateriaal aangebracht aan de staalconstructies.

Clubhouse Boompjes Rotterdam

Clubhouse Boompjes

Rotterdam

Onze Masters bouwden verder aan de skyline van Rotterdam. Na Cooltower verder met #Clubhouse Boompjes! 342 vrijesector huurwoningen voorzien van brandwerende afdichtingen.

Eurobox Dordrecht

Eurobox

Dordrecht

Ons team van Masters zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan met het brandwerend bekleden van staalconstructies met Promatect-H platen op het Eurobox-project in Dordrecht!

A16 Rotterdam

A16 - Rotterdam

Rotterdam

In opdracht van De Groene Boog zijn onze Masters gestart met het plaatsen van de C- en U 125 profielen t.p.v. de permanente damwanden van de toeritten Zuid en Noord van de Rottemerentunnel.

Mundus College Amsterdam

Mundus College

Amsterdam

Onze Masters zorgen deze zomer voor een nog veiliger Mundus College in Amsterdam! Geen bouwvak voor ons dit jaar, want de bouwkundige brandpreventie van het college krijgt een upgrade.

Bay House Rotterdam

Poppodium Het Paard

Rotterdam

Ons team werkt aan de brandveiligheid van Paard, een iconische locatie waar sinds 1972 veel beroemdheden hebben opgetreden, waaronder U2 en Pearl Jam. Let's keep it safe & sound!

Bay House Rotterdam

De Ster

Rotterdam

Onze #Masters zijn gestart bij De Ster in Rotterdam. Wij zullen de staalconstructies brandwerend bekleden met promatect H platen. Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers bedankt voor de fijne samenwerking.

Bay House Rotterdam

Bay House

Rotterdam

Een architectonisch boegbeeld wordt gerealiseerd in het Rijnhaven district. Master Protection heeft op dit prestigieuze project de opdracht om de bouwkundige brandveiligheid te verzorgen.

Voltasraat Den Haag

Voltasraat

Den Haag

In opdracht van Vestia zullen onze Masters binnenkort starten met het brandveilig maken van het complex aan de Voltasraat in Den Haag.

Horti Business Center Honselersdijk

Horti Business Center

Honselersdijk

Het huidige Horti Business Center in Honselersdijk wordt getransformeerd tot een hotel voor ruim 300 arbeidsmigranten. In opdracht van Hofman Bouwbedrijf worden alle brandcompartimenten door onze #Masters brandveilig gemaakt.

Groene Boog A16 Rotterdam

Groene Boog

A16 Rotterdam

In dit traject zullen wij de staalconstructies, wanden en plafonds in dienstgebouwen noord & zuid voorzien van brandwerende beplating.

King's Park Zoetermeer

King's Park

Zoetermeer

In opdracht van Ballast Nedam verzorgen wij de brandveiligheid voor het King's Park project in Zoetermeer.

Piersonstraat Delft

Piersonstraat

Delft

In opdracht van Vestia hebben onze Masters de complexen aan de Piersonstraat in Delft weer brandveilig gemaakt.

Complex Keyenburg Rotterdam

Complex Keyenburg

Rotterdam

Onze Masters hebben in opdracht van Vestia brandwerende voorzieningen aangebracht in het Complex Keyenburg in Rotterdam.

Warehouse Waalwijk

Warehouse

Waalwijk

Onze Masters hebben werkzaamheden uitgevoerd om het bestaande warehouse van 60.000m2 te laten voldoen aan de huidige normen en eisen.

Kantoorpand Woerden

Kantoorpand

Woerden

Onze monteurs hebben in dit bestaande kantoorpand in Woenden de brandcompartimenten hersteld. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen op locatie ongestoord door kon werken.

Feringa Building Groningen

Feringa Building

Groningen

We hebben opdracht gekregen om het nieuwe universiteitsgebouw Feringa Building te voorzien van brandwerende applicaties. Momenteel zijn we volop bezig met de werkvoorbereiding!

Waagstraat Groningen

Waagstraat

Groningen

Master Protection gaat ook in dit gezellige winkelstraatje in Groningen brandpreventieve werkzaamheden uitvoeren.

Winkelcentrum Amsterdamse Poort Amsterdam

Winkelcentrum Amsterdamse Poort

Amsterdam

Winkelcentrum Amsterdamse Poort wordt een stuk brandveiliger! Wij zullen in het gehele winkelcentrum diverse brandpreventie werkzaamheden uitvoeren, voor en achter de schermen.

Cornelis Vrijschool Amsterdam

Cornelis Vrijschool

Amsterdam

De Cornelis Vrijschool is gevestigd in een karakteristiek gebouw uit 1910. In opdracht van Bouwbedrijf Versteeg hebben wij de brandwerende voorzieningen getroffen in het vernieuwde gebouw van van de school in Amsterdam.

Baumannkerk Overschie Rotterdam

Baumannkerk

Overschie Rotterdam

Een uniek project. In opdracht van Van Wijnen verzorgt Master Protection ook in Overschie Rotterdam de brandpreventieve maatregelen. Bij dit transformatieproject in de voormalige Baumannkerk worden 29 appartementen gerealiseerd met behoud van originele details.

De Cooltoren Rotterdam

De Cooltoren

Rotterdam

Master Protection is trots om te mogen werken aan de skyline van Rotterdam. In opdracht van ons ketenpartner Ballast Nedam gaan wij The Cooltower brandveilig maken! De Cooltoren is een 154m hoge woontoren met 280 appartementen.

Nieuwe Nobelaer Etten-Leur

Nieuwe Nobelaer

Etten-Leur

De Nieuwe Nobelaer is een cultuurcentrum in West-Brabant met een bibliotheek, kunsteducatie en een theater. In opdracht van Bouwbedrijf Vrolijk zijn hebben we de constructie van het nieuwe pand 30 minuten brandwerend behandeld.

Appartementen in Suytkade Helmond

Appartementen in Suytkade

Helmond

Een mooi project in Helmond. Hier hebben we 76 appartementen in Suytkade mogen we voorzien van brandwerende bekleding op de staalconstructies en daarna zijn we gestart met de brandwerende afdichtingen van doorvoeringen.

De Driemaster in Leiderdorp

De Driemaster

Leiderdorp

In het mooie Leiderdorp, op de plaats waar het voormalige schoolgebouw de Driemaster stond, zijn twee woontorens gebouwd met in totaal 98 appartementen. In opdracht van Ballast-Nedam heeft Master Protection de brandwerende werkzaamheden uitgevoerd.

Newport Kopenhagen Rotterdam

Newport Kopenhagen

Rotterdam

Master Protection heeft op deze unieke locatie aan Nesselande-Boulevard de brandwerende voorzieningen uitgevoerd. Het ligt ten noordoosten van Rotterdam. Door de ligging aan het water combineert het op een bijzondere manier wonen met winkelen.

Grotius College Delft

Grotius College

Delft

Grotius College in Delft is druk bezig met de verhuizing naar het nieuwe gebouw. Master Protection heeft voor dit project de staalprofielen behandeld met een brandwerende coating. Ze gaan in ieder geval veilig het nieuwe schooljaar in!

Kantoorgebouw Bloemlaan Hoofddorp

Kantoorgebouw Bloemlaan

Hoofddorp

Master Protection heeft de bouwkundige brandpreventieve maatregelen getroffen voor dit kantoorgebouw.Het modern vormgegeven kantoorgebouw van ca. 1.200 m² kantoorruimte waaronder een penthouse van ca. 360 m² op een unieke zichtlocatie.

’t Goylaan Utrecht

’t Goylaan

Utrecht

Het voormalig wijkbureau (UWV) zuid in Hooggraven Utrecht is getransformeerd tot een wooncomplex. Voor dit project heeft Master Protection de staalconstructie behandeld met brandwerende coating en de brandcompartimenten laten voldoen aan de gestelde WBDBO eis.

Theater Zuidplein Rotterdam

Theater Zuidplein

Rotterdam

Theater Zuidplein in Rotterdam, ook wel bekend als het Kunstenpand maakt deel uit van de gebied brede PPS-ontwikkeling Hart van Zuid, rondom het Zuidplein en Ahoy. Master Protection heeft voor dit project de bouwkundige brandpreventieve maatregelen getroffen.

Ballast Nedam

Ballast-Nedam

Nieuwegein

Ballast-Nedam is sinds 2009 een opdrachtgever van Master Protection en hebben samen al vele projecten afgerond. Master Protection heeft een inspectie brandwerende voorziening vericht in het hoofdkantoor in Nieuwegein ook zijn de hieruit voortvloeiende werkzaamheden uitgevoerd.

Stadhuistoren Eindhoven

Stadhuistoren

Eindhoven

Master Protection heeft brandwerende werkzaamheden uitgevoerd in het Stadhuistoren van Eindhoven. Een uniek project in de omgeving om het stadhuis te verduurzamen tot wel 50% energieneutraliteit in gemeentelijke gebouwen en fors hergebruik van sloopmateriaal van wel 95%.

Acibadem International Medical Center

Acibadem Medical Center

Amsterdam

Acibadem International Medical Center is sinds een aantal jaar actief in Nederland en heeft een uniek zorgconcept geïntroduceerd in Nederland. In een moderne en huiselijke omgeving de beste medische zorg. Voor de vestiging in Amsterdam heeft Master Protection brandpreventieve werkzaamheden uitgevoerd.

Drentheplantsoen – Den Haag

RET-remise

Rotterdam

Na meer dan honderd jaar trouwe dienst werd het RET-remise aan de Kleiweg in Rotterdam vervangen. De langere metrostellen van de RET kunnen hier beter onderhouden worden in een comfortabele werkplaats. Master Protection heeft de bouwkundige brandpreventieve werkzaamheden van dit nieuwbouwproject verzorgd.

Drentheplantsoen – Den Haag

Drentheplantsoen

Den Haag

Het Drentheplantsoen in de wijk Morgenstond in Den Haag is vernoemd naar de provincie Drenthe. De flats werden in 1962 gebouwd en behoorde bij de eerst in Nederland gerealiseerde woningwetwoningen in woontorens. Master Protection heeft in 2 jaar tijd de gebouwen laten voldoen aan de huidige brandwerendheidseisen.

Zwembad Hart van Zuid – Rotterdam

Zwembad Hart van Zuid

Rotterdam

In het bruisende centrum van Rotterdam-Zuid is het Zwembad Hart van Zuid gerealiseerd. Naast een 25-meterbad is er ook nog een 50-meter wedstrijdbad, dit maakt het zwembad uniek in Rotterdam. Master Protection heeft bij dit geweldige project de brandpreventie werkzaamheden uitgevoerd.

Hospital Nobo Otrobanda – Curaçao

Hospital Nobo Otrobanda

Willemstad - Curaçao

Het verouderde ziekenhuis in Willemstand stond goede gezondheidzorg in de weg. Met het nieuwe ziekenhuis profiteren de patiënten ook van betere zorg. Master Protection heeft een bijdrage geleverd in de brandpreventie werkzaamheden van het grootste bouwproject op Curaçao.

Master Protections In Holland College – Rotterdam

In Holland College

Rotterdam

Master Protection heeft op dit project de stalen kolommen die deel uitmaken van de bouwconstructie brandwerend behandeld met brandvertragende coating. Dit is een maatregel om te voorkomen dat de constructie bij een mogelijke brand gedurende de geëiste tijdsduur niet bezwijkt conform bouwbesluit.

Master Protections Wooncomplex Ommeloop – Brielle

Wooncomplex Ommeloop

Brielle

Giesbers Rotterdam Bouw heeft Master Protection de opdracht gegund om in project “de Ommeloop” in Brielle alle sparingen op de brandcompartimenten te voorzien van brandwerende afdichtingen. De brandcompartimenten zijn door ons met een WBDBO eis van 60 minuten brandwerend behandeld.

Master Protections 93 app. Erasmustoren

93 app. Erasmustoren

’s Gravenhage

Aan de rand van Den Haag in Erasmustoren heeft Master Protection de meterkasten voorzien van brandvertragende afdichtingen. De WBDBO eis van 60 minuten, zijn door onze ervaren monteurs gewaarborgd conform de normen.

Master Protections Studenten woningen Cité – Rotterdam

Studenten woningen Cité

Rotterdam

Master Protection heeft op dit nieuwbouw studentencomplex alle voorkomende brandwerende werkzaamheden uitgevoerd. Onder andere het aanbrengen van brandwerende coating op de staalconstructie tot het realiseren van brandwerende afdichtingen ten behoeve van brandscheidingen. Kabelgoten, luchtkanalen en (pvc)leidingen door de meterkastvloeren & schachtwanden zijn brandwerend behandeld met een WBDBO eis van 60 minuten.

Master Protections Den Doncken – Rotterdam

Den Doncken

Rotterdam

Master Protection heeft op dit nieuwbouw appartementencomplex van 38 woningen de uitvoering van bouwkundige brandpreventie gerealiseerd. Brandcompartimenten zijn door onze gecertificeerde monteurs conform de eisen WBDBO brandwerend behandeld. Voornamelijk bestonden de doorvoeringen uit luchtkanalen en (pvc)leidingen die door de meterkastvloeren en schachtwanden passeren.

Master Protections Schollevaar 136 app. – Capelle a/d IJssel

Schollevaar 136 app

Capelle a/d IJssel

Master Protection heeft op het project “schollevaar” naast het realiseren van brandwerende afdichtingen en het plaatsen van brandmanchetten ook de staalconstructie (kolommen en liggers) brandwerend betimmerd met brandklasse A1 plaatmateriaal van het merk Promatect.

Master Protections Erasmustoren 93 app. – ’s Gravenhage

Erasmustoren 93 app

’s Gravenhage

Aan de rand van Den Haag in Erasmustoren heeft Master Protection de meterkasten voorzien van brandvertragende afdichtingen. De WBDBO eis van 60 minuten, zijn door onze ervaren monteurs gewaarborgd conform de gestelde normen.

Master Protections Bestuursgebouw Universiteiten – Utrecht

Bestuursgebouw Universiteiten

Utrecht

Tijdens de renovatie traject op het bestuursgebouw in “De Uithof” is Master Protection ingezet betreft de realisatie van brandwerende applicaties. Wij hebben op alle verdiepingen werkzaamheden uitgevoerd. Hier zijn leidingen, kabel(goten), afvoeren, luchtkanalen brandwerend behandeld conform de WBDBO eis van 30/60 minuten.

Master Protections Control building ETT – Europoort

Control building ETT

Europoort

Naast Utiliteit- en burgerlijke bouw is Master Protection ook actief in de Industriebouw. Wij hebben op dit project de bouwconstructie (kolommen en liggers) met brandwerende plaatmateriaal van Promat bekleed. Hiernaast hebben wij ook de doorvoeringen en leidingen die de brandscheiding passeren brandwerend afgedicht conform de WBDBO eisen van 60 minuten.

Master Protections Centrumplan IJsselmonde – Rotterdam

Centrumplan IJsselmonde

Rotterdam

De stalen profielen in deze woontoren zijn door onze monteurs brandwerend betimmerd met brandwerende plaatmaterialen van Promat. hiermee hebben wij de sterkte bij brand gegarandeerd tot wel 60 minuten.

Master Protections Centraal station – Den Haag

Centraal station

Den Haag

Voor onze opdrachtgever Strukton heeft Master Protection het Centraal station in Den Haag brandveilig conform de gestelde normen opgeleverd.

Master Protections De zeemeeuw 180 app. – Scheveningen

De zeemeeuw 180 app

Scheveningen

Voor onze opdrachtgever Ballast Nedam heeft Master Protection het woningcomplex De zeemeeuw met 180 appartementen brandveilig opgeleverd conform de gestelde eisen.

Master Protections Futura 69 app. – Zoetermeer

Futura 69 app

Zoetermeer

Voor onze opdrachtgever Ballast Nedam heeft Master Protection het appartementencomplex Futura brandveilig opgeleverd. De staalcontructie is 120 minuten brandwerend betimmerd met Glasroc F plaatmateriaal. Daarnaast zijn de doorvoeringen conform de gestelde eisen afgedicht.

Master Protections UWV kantoor – Almere

UWV kantoor

Almere

Het UWV kantoor te Almere is door Master Protection conform de gestelde eisen 30/60 minuten wbdbo brandveilig opgeleverd.

Master Protections Hotel Van der Valk Blijdorp – Rotterdam

Hotel Van der Valk Blijdorp

Rotterdam

In opdracht van Van der Valk heeft Master Protection het hotel te Blijdorp Rotterdam “de vergeten doorvoeringen” brandveilig opgeleverd conform de gestelde eisen.

Master Protections ROC Zadkine montessoriweg – Rotterdam

ROC Zadkine montessoriweg

Rotterdam

Voor onze opdrachtgever Bouwborg heeft Master Protection het Zadkine ROC aan de montessoriweg brandveilig opgeleverd. Bij dit project zijn de doorvoeringen brandwerend behandeld. De docenten en leerlingen kunnen op deze manier veilig vluchten bij een mogelijke brand.

Master Protections AVR – Rotterdam

AVR

Rotterdam

De afvalverwerking Rotterdam heeft ook gekozen voor Master Protection. Wij hebben de staalconstructie van een niieuwbouw op het AVR terrein brandveilig betimmerd conform de gestelde eisen.

Master Protections Cool 63 – Rotterdam

Cool 63

Rotterdam

Master Protection heeft de winkel van Decathlon volledig brandwerend opgeleverd conform de gestelde eisen. Dit project hebben wij uitgevoerd voor onze opdrachtgever Warmtebouw.

Master Protections Datacenter Vodafone - Arnhem

Datacenter Vodafone

Arnhem

Het datacenter van Vodafone in Arnhem is brandveilig opgeleverd door Master Protection. Alle kabels, leidingen en kabelgoten welke niet brandwerend behandeld waren zijn nu afgewerkt conform de gestelde eisen gerealiseerd. Dit project hebben wij uitgevoerd voor onze opdrachtgever Ballast Nedam.

Master Protections Datacenter Ziggo – Amsterdam & Alkmaar

Datacenter Ziggo

Amsterdam & Alkmaar

In opdracht van Unica heeft Master Protection de datacentra van Ziggo Amsterdam & Alkmaar brandveilig opgeleverd conform de gestelde eisen. De staalconstructie is conform bouwbesluit 60 minuten brandwerend betimmerd. Daarnaast zijn alle installatietechnische doorvoeringen brandwerend behandeld.

Master Protections Markthallen – Rotterdam

Markthallen

Rotterdam

De welbekende markthal in Rotterdam is door Master Protection brandwerend opgeleverd. De winkels op de begane grond zijn brandwerend behandeld met een wbdbo van 60 minuten.