Brandwerende staalbekleding

Master Protection kan brandwerende staalbekleding verzorgen wat steeds meer een vereiste wordt. Steeds meer gebouwen worden namelijk ontworpen met een stalen draagconstructie. Deze hoofddraagconstructie mag in geval van brand niet bezwijken gedurende de vereiste tijd. Om de draagconstructie intact te houden, gedurende de vereiste tijd, tijdens een brand dient er een brandwerende staalbekleding aangebracht te worden.

Bij brandwerende staalbekleding wordt er een coating aangebracht die bij brand met minimaal factor 100 van de aangebrachte laagdikte toeneemt. Deze laagdikte biedt een berscherming aan het onderliggende staalwerk en vertraagt de temperatuur opbouw.

De brandwerende staalbekleding aangebracht door Master Protection is kwalitatief en het afgeleverde werk wordt afgestemd op de huidige NEN normen. Door de jarenlange ervaring in brandwerende staalbekleding bent u verzekerd van een eerlijk en betrouwbare oplossing voor uw situatie.

Van alle geleverde materialen zijn TNO test rapporten beschikbaar. En na afloop van de werkzaamheden voor de brandwerende staalbekleding wordt er altijd een certificaat aan afgegeven. De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een gecertificeerd applicateur,

Wilt u meer informatie over de brandwerende staalbekleding en wat Master Protection voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 010-8402424.