Brandveiligheid Rotterdam

Hoe staat het met de brandveiligheid in Rotterdam? De brandveiligheid van een gebouw is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van zowel de eigenaar en huurder of gebruiker van het gebouw. Omdat de brandveiligheid in Rotterdam een gemeenschappelijk belang is, is het erg belangrijk dat het gebouw aan de regelgeving voldoet.

Brandveiligheid Rotterdam, aan welke regelgeving moet het gebouw voldoen?

Dit is afhankelijk van meerdere factoren: bouwjaar, verbouwingen, gebruiksfunctie etc. Voldoet het gebouw aan het bouwbesluit, dan betekend dit nog niet dat het gebouw ook daadwerkelijk brandveilig is. Om de brandveiligheid in Rotterdam zo veel mogelijk te kunnen garanderen, dienen een aantal zaken geregeld te worden.

  • Bouwkundige voorzieningen
  • Installatietechnische voorzieningen
  • Organisatorische maatregelen

Voor advies over de brandveiligheid in Rotterdam kunt u terecht bij Master Protection. Master Protection geeft totaaloplossingen in brandveiligheid in Rotterdam en omgeving. Voordat wij aan de slag gaan maken we eerst een risico analyse. Bij Master Protection kan je bouwen en vertrouwen op deskundig advies hoe de brandveiligheid in Rotterdam gewaarborgd kan worden.

Master Protection geeft niet enkel advies, maar kan ook de uitvoering van de brandwerende voorzieningen uitvoeren. Brandveiligheid Rotterdam of elders in Nederland, wilt u hier meer informatie over ontvangen of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met Master Protection, Meesters in brandpreventie.

Meer informatie