master protection brandwerende bekleding

Vragen over beheer- en onderhouds­contracten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies en meer uitleg over wat we voor u kunnen betekenen. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Zorgplicht

Eigenaren, beheerders en facility managers hebben de plicht om ervoor te zorgen dat hun pand of gebouw ten allen tijde aan de eisen en voorwaarden van het Bouwbesluit 2012 blijft voldoen. Daarom is het nodig om regelmatig doorvoeringen en sparingen te controleren en eventueel te repareren. Zie artikel 1.16 zorgplicht van de bouw besluit.

Aantoonbaar onderhoud

Met een logboek houden we precies bij waar de brandpreventieve maatregelen zijn getroffen. We maken foto’s van uw compleet onderhoud, zodat u een onderbouwd verhaal aan de brandweer of gemeente kunt aantonen dat u brandpreventie en –veiligheid serieus in het vaandel neemt.

Onderhoudscontract brandpreventie

Wij nemen zorginstellingen, (semi) overheidsgebouwen, vastgoedbeheerders en eigenaren deze zorgplicht uit handen met onderhoudscontracten. Zo weet u zeker dat u aan alle brandpreventieve eisen en voorwaarden blijft voldoen, en verzekerd bent dat check-ups, reparaties en uitvoeringen professioneel en op tijd gebeuren.