NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies en meer uitleg over wat we voor u kunnen betekenen. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

Wat is een logboek?

In het logboek staat iedere door ons behandelde doorvoer met foto’s en voorzien van een unieke code. Vervolgens wordt deze unieke code verwerkt in een bouwtekening. Daar voegen we ook de bijbehorende foto van de doorvoering toe. In het logboek kunt u bij een beschadiging of een wijziging altijd terugvinden wat de originele staat van de doorvoer was en kunt u ook achterhalen welke wijzigingen er zijn aangebracht. Ook dient het logboek als bewijs voor de uitgevoerde werkzaamheden en vermeld het de productspecificaties van alle brandpreventieve maatregelen en compartimenten. Bij oplevering ontvangt u ook het garantiecertificaat en alle bijbehorende attesten.

Logboek als bewijs

In het logboek staat iedere door ons behandelde doorvoering met foto’s en voorzien van een unieke code. Vervolgens wordt deze unieke code verwerkt in een bouwtekening. Daar voegen we ook de bijbehorende foto van de doorvoering toe. In het logboek kunt u bij een beschadiging of een wijziging altijd terugvinden wat de originele staat van de doorvoering was en kunt u ook achterhalen welke wijzigingen er zijn aangebracht. Ook dient het logboek als bewijs voor de uitgevoerde werkzaamheden en vermeld het de productspecificaties van alle brandpreventieve maatregelen en compartimenten. Bij oplevering ontvangt u ook het garantiecertificaat en alle bijbehorende attesten.

DIGITAAL WERKEN

Alle door ons brandveilige op te leveren afdichtingen worden digitaal vastgelegd. Onze monteurs maken met behulp van een smartphone of tablet een foto van de voor- en na situatie van de afdichting. Daarnaast worden de afdichtingen op een digitale bouwtekening vastgelegd zodat u precies weet waar in het pand de afdichting is gelokaliseerd. Tijdens de werkzaamheden kunt u meekijken in “uw” project. U ontvangt van ons een token waarmee u kunt inloggen. Op die manier kunt u, op afstand, meekijken en toezien hoe de werkzaamheden vorderen

Ontdek meer
Master Protection

Elke doorvoering
wordt geregistreerd

Bij elke doorvoering in uw pand of gebouw hoort een sticker. Deze is opgenomen in het logboek. Op de sticker worden gegevens vermeld, zoals:

  • Wie heeft de doorvoer afgedicht?
  • Wanneer is de doorvoering afgedicht?
  • Doorvoer / Sparingnummer
  • Aanbevolen controledatum